Account
Please wait, authorizing ...
Not a member? Sign up now
×

Over SWS Europe

SWS Europe BV is een marketing- en verkooponderneming voor fast moving consumer goods. Wij bieden onze klanten kwaliteitsproducten, ondersteuning en snelle leveringen uit ons eigen warehouse.

SWS Europe BV heeft samenwerkingsverbanden binnen de hele supply chain en werkt al jaren samen met betrokken partners. Gecombineerd met onze ambitie en 30 jaar retail en business to business ervaring, maakt SWS een toegewijde en betrouwbare partner die klanten de sales power geeft die zij verdienen.

SWS Europe BV is opgericht in 2006 en is o.a. exclusief distributeur van Durgol® en Solute™ reinigingsproducten. SWS Europe BV levert ook maatwerk voor private label producten. Wij ontzorgen u van grafisch ontwerp tot het eindproduct! 

Vanuit ons kantoor in Bemmel is het verkoopteam op werkdagen bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur via telefoonummer +31 (0) 481 452277. Bezoek onze showroom en maak kennis met onze mooie productlijn en onze mensen.

 

SWS Europe BV Pand

SWS Breed

 

 

Over Durgol
Als onafhankelijk Zwitsers familiebedrijf produceert Düring AG al sinds 1951 het meest betrouwbare product tegen kalk. Een kwaliteitsproduct dat kalkaanslag snel, grondig en veilig oplost. Dankzij een sterk ontwikkelde servicegedachte en expertise speelt durgol® in op de wensen van de gebruikers. Alle producten van durgol® zijn ontwikkeld in samenwerking met fabrikanten en service-organisaties en hebben elk haar specifieke toepassing.


Over Solute
Solute staat voor kwaliteit van reiniging- en onderhoudsproducten. Alle Solute producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn door Europese keuringsinstituten getest. Onze producten zijn het resultaat van toegepaste probleemoplossingen en ervaringen van onze partners en medewerkers. Kwaliteit, vertrouwen en klanttevredenheid staat bij Solute voorop.

SWS Europe BV          |          The Netherlands

© 2017