Account
Please wait, authorizing ...
Not a member? Sign up now
×

Home

  • banner-wasmachine-klein.png
  • product-compositie-banner-klein-2.png
  • SOLUTE COMP-banners-klein-2.png

 

Your value adding distribution partner for
top brands

 

SWS Europe BV is opgericht in 2006 en is o.a. exclusief distributeur van de
mooie producten van Durgol, Solute en Paediprotect.

Solute is de oplossing! Solute staat voor kwaliteit van reinigings- en onderhoudsproducten voor o.a. het premium segment koffiemachines. 

Phisuals staat voor creativiteit. Social content, branding, commercials en video’s. Samen zetten wij uw verhaal om in beeld of in een eigen productontwerp.

Ben je op zoek naar een private label? Wij ontzorgen je vanaf het eerste ontwerp, registratie, productie tot aan de logistiek.


Over SWS Europe BV

SWS Europe BV is een marketing- en verkooponderneming voor fast moving consumer goods. Wij bieden onze klanten kwaliteitsproducten, ondersteuning en snelle leveringen uit ons eigen warehouse.

SWS Europe BV heeft samenwerkingsverbanden binnen de hele supply chain en werkt al jaren samen met betrokken partners. Gecombineerd met onze ambitie en 30 jaar retail en business to business ervaring, maakt SWS een toegewijde en betrouwbare partner die klanten de sales power geeft die zij verdienen.

SWS Europe BV levert naast diverse merken ook maatwerk voor private label producten. Wij ontzorgen u van grafisch ontwerp tot het eindproduct!

SWS Europe BV          |          The Netherlands

© 2017